SALON DE INFRUMUSETARE SI GRADINITA CANINA
   GRADINITA CANINA
  Orar:Luni, Joi, Vineri 8-16; Marti, Miercuri 8-18.
 
Baia Mare ,str. Berzei 10
Orar: Luni, Joi, Vineri 8-16;
Marti, Miercuri 8-18.
Gradinita
Cu milenii in urma, cainii au acceptat sa fie domesticiti si sa serveasca nevoilor noastre. I-au ajutat pe oamenii cavernelor sa vaneze, trageau sanii incarcate prin tundra inghetata si ce voiau ei in schimb? Un salariu mai mare? Diplome? Nu, ci doar o mangaiere, hrana si un culcus. Am primit atata dragoste de la cateii nostri, am devenit mai buni, mai iubitori doar pentru ca ei exista alaturi de noi .Acum e timpul sa-I rasfatam si noi.
„Dar cum? Cu totii traim vieti agitate; saptamana cu 40 ore de munca nu mai exista, nevoile familiale cresc mereu, citeodata nu mai avem timp nici de cumparaturi-comandam prin Internet…In mijlocul acestei agitatii, asteapta rabdatori loialii nostri catei, uitam sa-I mai mangaiem sau suntem prea obositi sa-I imbaiem, ii lasam tot mai des singuri si nici nu mai observam ochisorii aceia tristi cind plecam, doar marea bucurie ce ne infasoara atunci cind ne intoarcem…tot ei ne umple sufletul de bucurie si ne scot din cenusiul grijilor ce ne inconjoara…Atat de multa nevoie au de noi, de dragostea noastra…

Kayra, Salon de Infrumusetare, Relaxare, Gradinita Canina si Cosmetica Felina este tot ce si-ar putea dori micul nostrum prieten, o lume creeata doar pentru ei unde nu se vor mai simti niciodata singuri, unde toti deopotriva metisi sau campioni, ciufuliti sau pregatiti pentru expozitii, bine educati sau dorind sa-si insuseasca aceasta calitate, sunt iubiti si tratati cum si-ar dori fiecare dintre noi pentru mica noastra “comoara”.

Va rugam sa cititi regulamentul intern al gradinitei.

Daca doriti sa inscrieti catelusul dumneavoastra la gradinita canina va trebui sa completati un formular de inscriere.
Vezi formularul.

-
-
-
-
-
Copyright (c) 2003 Company Inc, All Rights Reserved.