In vederea asigurarii sanatatii si sigurantei atat a catelusilor cat si a personalului, solicitam clientilor nostri sa ia la cunostinta urmatorul regulament intern al gradinitei:

Vaccinari: Toti catelusii inscrisi la gradinita trebuie sa aiba vaccinarile facute la zi. Stapanii se obliga sa prezinte carnetul de sanatate sau actul doveditor (pasaport) unde sunt mentionate si parafate de catre medical veterinar vaccinurile efectuate.In mod obligatoriu trebuie sa fie efectuate vaccinurile pt: hepatita, leptospiroza, parainfluenza, parvoviroza, turbare. Odata completat formularul de inregistrare cu toate vaccinurile efectuate si cele ce urmeaza a fi efectuate, personalul gradinitei va aminti stapanului data de vaccinare inainte cu cateva zile, stapanul obligandu-se sa prezinte carnetul de sanatate continand datele vaccinului efectuat.

Sanatate: Toti catelusii inscrisi la gradinita trebuie sa fie in stare buna de sanatate. Cateii care au suferit de o boala contagioasa in ultimele 30 de zile, trebuie sa fie examinati de catre medicul lor veterinar care sa certifice admiterea sau readtmiterea la gradinita a catelului. Personalul va efectua o verificare zilnica a catelului in vederea observarii parazitilor externi (pureci, capuse,etc), dermatitelor sau a altor semne vizibile de boala (sange in urina, scaun, stare de letargie, apatie,etc.) iar stapanul va fi anuntat imediat in cazul observarii oricaror dereglari mai sus mentionate. Subliniem importanta deparazitarii externe facute periodic (Stronghold, Frontline, etc.), in vederea mentinerii bunei stari de sanatate a tuturor catelusilor.

Hrana: Mancarea va fi asigurata zilnic de stapan iar instructiunile privind cantitatea si orele meselor vor fi mentionate de catre stapan personalului gradinitei.

Comportament: Temperamentul catelului va fi evaluat de personalul calificat al gradinitei. Cateii cu un temperament deviant / agresiv vor fi refuzati din motive de securitate.De asemenea, catelusele in calduri nu pot participa la gradinita pe perioada ciclului. Rugam stapanii sa tina cont de faptul ca desi sunt continuu supravegheati, catelusii ar putea ocazional achizitiona usoare julituri, zgarieturi provenite din joaca.

Varsta: Catelusi de orice varsta pot beneficia de serviciile gradinitei, veteranii nu vor avea acelasi program de joaca/somn cu puiutii sau adultii. Programele de joaca, socializare, inteligenta se vor face pe grupe, in functie de temperamentele si talia cateilor.

Inscriere: Toti stapanii trebuie sa completeze formularul de inscriere. In cazul in care un catelus lipseste o perioada indelungata de la gradinita, formularul va trebui recompletat. Formularele trebuie in mod obligatoriu semnate de stapan in momentul inscrierii catelului la gradinita.

Taxe: Platile se vor face la sfarsitul zilei in cazul cateilor inscrisi cu ziua – 20 lei/zi.In cazul abonamentelor, urmatoarele reduceri se aplica platilor anticipate: 80 lei/saptamana; 150 lei/ 2 saptamani; 200lei/ luna. Abonamentele expira la sfarsitul saptamanii / lunii. Nu se efectueaza rambursari sau reprogramari datorate absentei catelului un anumit numar zile din timpul abonamentului stabilit si achitat.

Orar: Catelul poate fi adus sau ridicat de la gradinita oricand intre orele 8 si 20 de luni pana vineri, sambata intre orele 10 si 16. Orarul gradinitei in timpul sarbatorilor legale va fi modificat si comunicat stapanilor.